Over
Solutional

Value through expertise

Solutional is een accountants- en advieskantoor gericht op de financiële sector. Wij zijn gericht op innovatie en expert in het ontwikkelen en aanbieden van efficiënte en effectieve oplossingen en adviezen. Wat Solutional uniek maakt is dat wij vanuit drie verschillende service lines klanten ondersteunen en vraagstukken benaderen. Onze service lines zijn Financial & Regulatory Reporting, Assurance & Internal Audit en Consulting.

De kernwaarden van Solutional

  • Relaties;
  • Innovatie;
  • Vertrouwen;
  • Duurzame groei.

 

Innovatie

We lopen graag vooruit op de markt. Én leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Daarom zijn we continue bezig met het ophalen van nieuwe kennis. Deze kennis delen we dan weer met elkaar in kennisgroepjes. Zo leiden we je op tot specialist.

Relatie

Lange termijn relaties typeert Solutional. Onze mensen werken bovengemiddeld lang bij ons. Want bij ons doe je ertoe. En daar zijn we trots op.

Duurzame groei

We investeren in onze collega’s om duurzame groei te realiseren. We geven jonge mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen en ergens heel erg goed in te worden. Het is heel mooi om te zien dat een stagiaire een paar jaar later een gezin heeft en zich heeft ontwikkeld tot specialist. Daar zijn we heel trots op. We willen graag de wereld mooier maken. Dat doen we door een bijdrage te leveren aan maatschappelijke projecten. Ook als ons dat geld kost.

Onze cultuur

Jouw ontwikkeling staat voorop. Zo krijgen onze collega’s veel vrijheid en autonomie om zelf de regie te nemen over hun carrière. Binnen onze organisatie voelen mensen zich thuis. Dit typeert onze vriendschappelijke werksfeer. Dat is onze kracht. Onze collega’s zijn toegankelijk en de lijnen zijn kort. Dus wanneer je een goed idee hebt stap je zelf bij de directie naar binnen.

Kom jij het verschil maken?

Neem dan contact op met Sofie de Zeeuw (HR) via 070 320 6293 of werken@solutional.nl.