Werken bij
Solutional

ZET JE KENNIS IN EN GROEI MEE!

Bij Solutional werken 30 professionals en is er altijd ruimte voor meer talent. Sterker nog, de vraag van onze klanten naar hulp bij de audit neemt dagelijks toe. Daarom zoeken wij nog meer vakmensen die impact willen maken en het beste uit zichzelf willen halen.

Kom jij het verschil maken?

Ben jij een specialist in je vak of wil je dat graag worden? Bij ons krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Zodat jij het verschil kan maken bij onze klanten.

Vind je vacature

Solutional staat altijd open voor nieuw talent! Ben je benieuwd of wij een passende vacature open hebben staan of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Klik dan hier om onze vacatures te bekijken of laat je gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij contact met je op!

Over Solutional

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over Solutional? Lees hier verder over de opbouw, business en cultuur van Solutional. Verder vertellen wat werken bij Solutional nou zo leuk maakt en geven we je een exclusief kijkje bij bedrijfsuitjes.

Onze
vacatures

ZET JE KENNIS IN EN GROEI MEE!

Wij verschuilen ons niet achter regeltjes en bureaucratie. Jij bent de specialistVeel collega’s in de accountancybranche missen de persoonlijke binding met hun werkgever. Voelen zich een nummertje. En missen betrokkenheid bij veranderingen.

Wij zijn er van overtuigd dat het anders kan. Plezieriger en slimmer, met meer uitdaging en autonomie.

Financial Reporting Specialist

Lijkt het jouw leuk om bij een organisatie te werken waar je klanten ondersteunt, advies geeft over financiële rapportages en nieuwe wet- en regelgeving implementeert, maar ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling kan werken?

Senior Financial Reporting Specialist

Heb jij ervaring met Reporting werkzaamheden en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij je jouw kennis en ervaring kunt toe passen bij klanten en kunt overdragen aan onze jong professionals?

Manager Integrated Control & Assurance

Heb jij ervaring met het uitvoeren van operational audits en vind je het leuk om je op te stellen als gesprekspartner van opdrachtgevers?

Manager Reporting

Affiniteit met financial reporting en klaar voor de volgende stap in je carrière? En heb je ervaring met het aansturen van een team en staat het leveren van kwaliteit centraal in jouw werkwijze?

Onze stages

ZET JE KENNIS IN EN GROEI MEE!

Solutional biedt studenten graag de gelegenheid om praktijkervaring op te doen en mee te werken met onze professionals.

Wij bieden jaarlijks meewerk- en afstudeerstages aan. Lijkt het je leuk om stage te lopen bij Solutional?

Bekijk dan onze stage vacatures!

Meewerk stage Financial Reporting

Wil je graag praktijkervaring op doen op het gebied van Financial Reporting? Als stagiair(e) bij Solutional kan dat!

Afstudeer stage

Zoek je een interessante opdracht voor je afstudeerstage? Bij Solutional denken we graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij jouw diploma gaat halen!

Over
Solutional

Value through expertise

Wij verschuilen ons niet achter regeltjes en bureaucratie. Jij bent de specialist. Veel collega’s in de accountancy branche missen de persoonlijke binding met hun werkgever. Voelen zich een nummertje. En missen betrokkenheid bij veranderingen. Wij zijn er van overtuigd dat het anders kan. Plezieriger en slimmer, met meer uitdaging en autonomie.

De kernwaarden van Solutional

  • Relaties;
  • Innovatie;
  • Vertrouwen;
  • Duurzame groei.

 

Innovatie

We lopen graag vooruit op de markt. Én leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Daarom zijn we continue bezig met het ophalen van nieuwe kennis. Deze kennis delen we dan weer met elkaar in kennisgroepjes. Zo leiden we je op tot specialist.

Relatie

Lange termijn relaties typeert Solutional. Onze mensen werken bovengemiddeld lang bij ons. Want bij ons doe je ertoe.
En daar zijn we trots op.

Duurzame groei

We investeren in onze collega’s om duurzame groei te realiseren. We geven jonge mensen de kans om zichzelf te ontwikkelen en ergens heel erg goed in te worden. Het is heel mooi om te zien dat een stagiaire een paar jaar later een gezin heeft en zich heeft ontwikkeld tot specialist. Daar zijn we heel trots op. We willen graag de wereld mooier maken. Dat doen we door een bijdrage te leveren aan maatschappelijke projecten. Ook als ons dat geld kost.

Onze cultuur

Jouw ontwikkeling staat voorop. Zo krijgen onze collega’s veel vrijheid en autonomie om zelf de regie te nemen over hun carrière.
Binnen onze organisatie voelen mensen zich thuis. Dit typeert onze vriendschappelijke werksfeer. Dat is onze kracht.
Onze collega’s zijn toegankelijk en de lijnen zijn kort. Dus wanneer je een goed idee hebt stap je zelf bij de directie naar binnen.

Kom jij het verschil maken?

Neem dan contact op met Sofie de Zeeuw (HR) via 070 320 6293 of werken@solutional.nl.

Telefoon

070 320 6293

E-mail

werken@solutional.nl

Bezoek adres

Arentsburghlaan 3
2275 TT Voorburg

Ontwerp en realisatie: STUDIOGM2