Meewerk stage Financial Reporting

Wil je graag praktijkervaring op doen op het gebied van Financial Reporting?

Als stagiair(e) bij Solutional kan dat!

Wat ga je doen?

Tijdens de meewerkstage bij Solutional kom je in aanmerking met de volgende werkzaamheden:

  • Het opstellen van jaarverslagen voor beleggingsfondsen volgens verschillende standaarden voor verslaggeving.
  • Het opstellen van rapportages voor de toezichthouders op de financiële markten.
  • Het opstellen van klantrapportages

Wie zijn wij?

Solutional is gespecialiseerd in financiële verslaggeving van beleggingsfondsen en ondersteunt vermogensbeheerders en pensioenfondsen bij het opstellen van financiële rapportages en complexe verslaggevingsvraagstukken. Wij zijn gericht op innovatie en zijn expert in het ontwikkelen en aanbieden van efficiënte en effectieve oplossingen, waarbij de kwaliteit in de uitvoering van de werkzaamheden altijd voorop staat. Ook brengen wij frequent onderzoeken en artikelen uit op het gebied van verslaggeving, internal control en risk management.

Jouw werkplek zal zich bevinden in ons kantoor aan de Arentsburghlaan 3 in Voorburg, een mooi monumentaal pand gelegen aan de Vliet.

Wie ben jij?

Jij bent een derdejaars student(e) van de opleiding Accountancy of Finance & Control en op zoek naar een meewerkstage voor de periode november t/m maart. Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: accuraat, leergierig en sociaal. 

Je bent een teamplayer en niet bang om een uitdaging aan te gaan. Daarnaast heb je ervaring met Microsoft Excel en Word en beheers je de Nederlandse taal. Affiniteit met beleggen is een pré.

Wat bieden wij?

Solutional biedt een uitdagende meewerkstage in de richting van Financial Reporting met de mogelijkheid, na een succesvol vervolg in de vorm van een afstudeeropdracht, in dienst te treden. De meewerkstage begint met trainingen over het gebruik van onze Reporting tool, de werking en risico’s van financiële instrumenten en verslaggevingsregels. Daarna werk je in teamverband en met intensieve begeleiding aan het opstellen van rapportages. Naast een uitdagende stage ontvang je een mooie stagevergoeding. Je wordt verwelkomt in een gezellig team en een informele sfeer.

Kom jij het verschil maken?

Telefoon

070 320 6293

E-mail

werken@solutional.nl

Bezoek adres

Arentsburghlaan 3
2275 TT Voorburg

Ontwerp en realisatie: STUDIOGM2