Afstudeer stage

Zoek je een interessante opdracht voor je afstudeerstage?

We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij jouw diploma gaat halen!

Wat ga je doen?

Tijdens een afstudeerstage bij Solutional ben je bezig met een scriptie en/of beroepsproduct. Het onderwerp van jouw scriptie en/of beroepsproduct stemmen we van te voren met elkaar af.

Verder krijg je tijdens je stage de kans om mee te werken met onze professionals.

Wie zijn wij?

Solutional is gespecialiseerd in financiële verslaggeving van beleggingsfondsen en ondersteunt vermogensbeheerders en pensioenfondsen bij het opstellen van financiële rapportages en complexe verslaggevingsvraagstukken. Wij zijn gericht op innovatie en zijn expert in het ontwikkelen en aanbieden van efficiënte en effectieve oplossingen, waarbij de kwaliteit in de uitvoering van de werkzaamheden altijd voorop staat. Ook brengen wij frequent onderzoeken en artikelen uit op het gebied van verslaggeving, internal control en risk management.

Jouw werkplek zal zich bevinden in ons kantoor aan de Arentsburghlaan 3 in Voorburg, een mooi monumentaal pand gelegen aan de Vliet.

Wie ben jij?

Jij bent een vierdejaars student(e) van de opleiding Accountancy of Finance & Control en op zoek naar een afstudeerstage voor de periode november t/m maart. Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: accuraat, leergierig en sociaal. 

Je bent een teamplayer en niet bang om een uitdaging aan te gaan. Daarnaast heb je ervaring met Microsoft Excel en Word en beheers je de Nederlandse taal. Affiniteit met beleggen is een pré.

Wat bieden wij?

Solutional biedt een uitdagende afstudeerstage met een lange termijn perspectief gebaseerd op een dienstverband bij Solutional. De afstudeerstage bestaat uit een interessante opdracht die samen met jou wordt vormgegeven. Je krijgt een bedrijfsmentor aangewezen die jou begeleid tijdens je stage. Naast een uitdagende stage ontvang je een mooie stagevergoeding. Je wordt verwelkomt in een gezellig team en een informele sfeer.

Kom jij het verschil maken?

Telefoon

070 320 6293

E-mail

werken@solutional.nl

Bezoek adres

Arentsburghlaan 3
2275 TT Voorburg

Ontwerp en realisatie: STUDIOGM2
Ontwerp en realisatie: STUDIOGM2